Menu

Welkom bij Bakkerij Dunnewind. Met trots presenteren wij u ons uitgebreide en excellente aanbod. Al geruim 65 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van brood en banket. Geniet en proef de smaal van onze ambachtelijke producten die zijn gebaseerd op zowel traditionele als vernieuwde recepten. Bakkerij Dunnewind tracht de klant te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten. Kom langs en proef het verschil van een warme bakker.

Subcategorieën

Grootbrood

Grootbrood (46)

De Grootbrood categorie bevat 5 subcategorieën, namelijk witbrood, volkorenbrood, bruinbrood, meergranenbrood en stokbrood.

Toon items...
Klein Brood

Klein Brood (21)

Deze categorie weergeeft ons ruime assortiment aan kleine broodjes, zoals kadetjes, ciabatta, italiaanse bol, etc. Klik op een artikel voor additionele informatie.

Toon items...
Gevuld Brood

Gevuld Brood (7)

Het gevulde brood van Bakkerij Dunnewind is 'ovenheerlijk'! Geniet van onze verse vruchtenbroden en andere speciale gevulde broden.

Toon items...
Hartige Broodjes

Hartige Broodjes (11)

Bent u ook zo dol op een hartige broodje? Kies dan één van de volgende artikelen.

Toon items...
Banket

Banket (27)

Bakkerij Dunnewind beschikt al jaren over een uitgebreid assortiment banket.

Toon items...
Zoete Broodjes

Zoete Broodjes (7)

Het spreekwoord, als zoetje broodjes over de toonbank, is zeker van toepassing op deze productcategorie. Onze zoete broodjes in hoge mate geschikt voor bij de koffie of als tussendoortje.

Toon items...
Koek

Koek (8)

De categorie Koek bevat Koek zoals Drentenaren en Groningers deze kennen. Een smeuig plakje koek is ideaal bij het ontbijt, de koffie of geschikt als tussendoortje.

Toon items...
Taarten & Gebak

Taarten & Gebak (23)

Bakkerij Dunnewind staat in stad en ommeland bekend om haar kwaliteitsgebak! De mogelijkheden binnen de categorie Taarten & Gebak zijn groot. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen aan de hand van de onderstaande informatie:

Toon items...
Roggebrood

Roggebrood (1)

Een plakje roggebrood op z'n tijd is heerlijk, bijvoorbeeld in combinatie met een kom snert of een haring. Bakkerij Dunnewind biedt u een selectie met de beste roggebrood uit Nederland.

Toon items...
Seizoensartikelen

Seizoensartikelen (22)

Ondr deze categorie worden onze seizoensartikelen beschreven. Klik op een product en u ziet in welke periode het het desbetreffende beschikbaar is.

Toon items...

telefoonnummerFacebook